Kald blomkålsuppe

Enkelt, kjapt og praktisk lunsjmat ute i det fri.

½ blomkål
1 eple
½ agurk
1 liten løk
1 fedd hvitløk
3 dl eplemost
3 ss olivenolje
3 ss rømme eller 1/2  dl melk
½ ts mineralsalt
¼ ts pepper

Slik gjør du:

  1. Del blomkålen i butikken, og fjern stilken.
  2. Skrell eplet, fjern kjernehusene og skjær eplene i båter.
  3. Skrell agurken og skjær den i biter.
  4. Skrell løken og skjær den i terninger.
  5. Ha ingrediensene i en blender, og ha også i eplemost, olivneolje, rømme, salt og pepper.
  6. Kjør maskinen til alt blir most og godt blandet.
  7. Suppen blir ikke helt glatt på grunn av blomkålen.
  8. La suppen trekke i kjøleskapet i noen timer. Tilsett mer eplemost hvis du vil ha den tynnere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s