Pepra mango- og ananassalat

Nydelig frisk salat som dere også kan servere til stekt fisk, fiskekaker og kjøttburgere.

½ ananas
1 mango
½ sjalottløk
1–2 ss finrevet ingefær
½ ts mineralsalt
½ ts rød pepper
½ ts svart pepper (gjerne villpepper)
2 ss kaldpresset olivenolje
1 ss god eddik eller saft av sitron

Margit Vea - Sett smak på grillmaten - Del 2

Slik gjør du:

Rens og skjær ananas og mango i mindre terninger. Ha det i en bolle.
Finhakk løken og ha det over frukten.
Finriv ingefær og ha det i salaten.
Knus pepperen i en morter om du har det.
Ha salt og pepper over salaten.
Hell over olje og eddik til slutt.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s