Drue- og purresalat

En smakfull salat som er svært rask og enkel å lage. Du kan bruke kun rømme, eller blande rømme og majones, eller kun majones.
Godt som pålegg, til for eksempel nybakte rundstykker eller brød.

1 pose/boks med druer, ca 6 dl
1 purre eller 4 stilker vårløk, ca 4 dl
1 boks rømme
ev. 2-3 ss majones
saft av ½ – sitron
½ ss sukker hvis druene er sure

Slik gjør du:

  1. Vask og skjær druene i to på langs. Fjern steiner.
  2. Hakk purre eller vårløk i små ringer.
  3. Bland sammen rømme, majones og sitronsaft og hell det over druene og vårløken. Bland godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s